Kyllingkebab

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Lag din egen kebab med en spennende smak av kanel, chili og hvitløk. Om du steker dem på grillen eller i pannen er opp til deg - eller kanskje været. Salat og tzatziki er godt tilbehør.

Ingredienser

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss malt kanel
  • 1 ss chilipasta (sambal oelek) eller etter smak
  • 3 båt hvitløk
  • 12 stk rødløk
  • 2 ss frisk kruspersille
  • 4 stk trepinne
Vis næringsinnhold
Energi
179kcal
Fett
10.6g
Protein
19.6g
Karbohydrater
2.2g
Jern
0.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Finhakk løk og hvitløk. Bland sammen med alle ingrediensene.

2. Form 4 avlange pølser og klem dem rundt trespydene.

3. Stek spydene med kyllingkebab i stekeovn ved 200 °C i ca. 15 minutter eller legg dem på grillen i 5-7 minutter på hver side. Rull kyllingkebabene i finhakket persille før servering.

Server kebaben med frisk salat og tzatziki.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.