Kyllingkarbonader med rösti

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Av kyllingkjøttdeig kan du lage raske, saftige karbonader. Server dem sammen med salat og nydelige, nystekte potetrösti. 

Ingredienser

Kyllingkarbonade:

  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ts tørket timian

Rösti:

  • 500 g grovrevet potet
  • 1 stk løk

salt og kvernet pepper

Tilbehør:

  • 3 blad hodesalat
  • 2 stk tomat
  • 14 stk agurk
  • 2 ss revet hvitost
Vis næringsinnhold
Energi
363kcal
Fett
11.8g
Protein
31.4g
Karbohydrater
31.1g
Jern
1.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Bland kyllingkjøttdeig med salt, pepper og litt hakket timian.

2. Form til fire karbonader, og stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

3. Riv poteter, og bland med finhakket løk, salt og pepper. Stek små potetlapper noen minutter på hver side i en stekepanne.

Server kyllingkarbonadene med rösti, salat, agurk og tomat. Dryss eventuelt litt ost på toppen.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.