Kyllingfilet med thailandsk nudelsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Dette er en av våre raskeste retter med kylling. Prøv denne hvis du er klar for noe nytt på menyen!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking

Nudelsalat:

  • 250 g risnudler
  • 8 stk reddik
  • 1 stk rød chili
  • 3 stk vårløk
  • 6 frisk koriander
  • 2 ss rapsolje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Karripasta

  • 2 ts grønn karripasta
  • 1 dl soyasaus
Vis næringsinnhold
Energi
457kcal
Fett
7.5g
Protein
39.2g
Karbohydrater
56.5g
Jern
1.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Stek kyllingfilet i olje i en middels varm stekepanne i ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. La filetene hvile mens du lager nudelsalat.
  2. Kok risnudler etter anvisningen på pakken, skyll med kaldt vann og la dem renne godt av seg i et dørslag. Bland nudlene med reddik i skiver, finsnittet vårløk og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
  3. Bland karripasta og soyasaus og server ved siden av kyllingfiletene og nudelsalaten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.