Kyllingfilet med spekeskinke og sommerkål

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Litt salt spekeskinke surret rundt kyllingfileten gir ekstra god smak som passer perfekt til sommerkålen.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 8 skive spekeskinke
  • 14 ts kvernet pepper
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 stk nykål, sommerkål
Vis næringsinnhold
Energi
221kcal
Fett
5.8g
Protein
41.9g
Karbohydrater
0.1g
Jern
0.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Krydre kyllingfilene med pepper og pakk de inn i spekeskinke. Fest med tannpirkere.

2. Brun filetene i en varm stekepanne med margarin. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 180 °C ca. 15 minutter.

3. Del kålen i båter og kok dem i lettsaltet vann i ca. 5 minutter. 

Server med kokte ferskpoteter med persilledryss.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.