Kyllingfilet med råkost

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Kyllingfilet med råkost er både sunt og svært raskt å tilberede. Middagen er ferdig servert på et kvarter

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk gulrot
  • 1 stk grønt eple
  • 2 ss linfrø

Dressing:

  • 2 ss sitronsaft
  • 12 ts sukker
Vis næringsinnhold
Energi
214kcal
Fett
3.6g
Protein
36.3g
Karbohydrater
7.7g
Jern
0,9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Riv gulrøtter grovt og bland inn biter av eple. Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell over råkosten. 

Server for eksempel med kokt pasta.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.