Kylling- og couscoussalat med urter

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Variantene med kyllingsalater vil ingen ende ta. Har du forresten prøvd denne?

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin

salt og kvernet pepper

  • 240 g couscous
  • 1 ss flytende margarin
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 50 g frisk spinat
  • 2 ss frisk mynte
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båt hvitløk
  • 2 ss kapers med stilk
  • saft og skall av 1 stk sitron
  • 2 ss olivenolje
Vis næringsinnhold
Energi
548kcal
Fett
16.2g
Protein
46.7g
Karbohydrater
50.9g
Jern
2.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du: 

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og la dem ettersteke i 4 minutter. Sett til side.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken. Vend inn margarin med en gaffel, slik at couscousen blir luftig.
  3. Del cherrytomatene i to og bland dem forsiktig inn i couscousen sammen med grovhakkete spinatblader, hakket mynte og koriander, finhakket hvitløk, kapers, sitronsaft- og revet skall og litt olivenolje.
  4. Skjær kyllingfiletene i passe store biter og anrett alt på et stort fat.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.