Krydret kyllingsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Den særegne smaken av spisskummen er lett å bli glad i. Sammen med krydret kylling finner du også pasta, asparges, sukkererter, gulrot og løk foruten salat. Fargerikt og smaksrikt!

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 12 ts spisskummenfrø eller annet krydder
  • 1 ts salt
  • 2 ss rapsolje
  • 200 g ferdigkokt pasta
  • 150 g grønn frisk asparges , evt. aspargesbønner
  • 150 g sukkererter
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk rødløk
  • 200 g salatblad

Rømmedressing:

  • 1 beger kesam original, 8 %
  • 12 beger yoghurt naturell
  • 1 ts karri
  • saften fra 1 stk sitron
  • smakt til med 12 ts sukker
Vis næringsinnhold
Energi
474kcal
Fett
18.6g
Protein
48.6g
Karbohydrater
26.4g
Jern
1.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Dryss salt og spisskummen på kyllingstrimlene og stek dem raskt i olje. Avkjøl strimlene.

2. Forvell asparges og sukkererter. Anrett kyllingstrimlene på fat sammen med de andre ingrediensene.

3. Bland kesam, yoghurt og karri til dressingen og smak til med sitronsaft og sukker. Hell dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden av. Pynt gjerne med litt kryddergrønt.

Server krydret kyllingsalat med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.