Korianderraita

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Korianderraita er en velbalansert urtedressing med frisk smak fra Asia. Nydelig til svinekjøtt og som grønnsaksdipp.

Ingredienser

  • 3 dl matyoghurt
  • 12 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 12 stk lime
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
95kcal
Fett
3.6g
Protein
4.7g
Karbohydrater
4.9g
Jern
0.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Bland matyoghurt, koriander, hvitløk og limesaft til en dressing. Smak til med salt og pepper.

La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.