Karrikylling med banan og fennikel

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Søtt, salt og bittert. Tre av grunnsmakene kjæler med smaksløkene dine gjennom denne retten. Nydelig kombinasjon og ekstremt lettlaget.

Ingredienser

  • 1 stk kyllingfilet
  • 2 ts karri
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 12 ss flytende margarin til steking
  • 12 stk banan i skiver
  • 12 stk fennikel i tynne skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss peanøtter
Vis næringsinnhold
Energi
438kcal
Fett
20.1g
Protein
41.9g
Karbohydrater
19.3g
Jern
2.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfileten med karri og stek den i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter.
  2. Bland banan og fennikel med olivenolje. Strø over peanøtter og krydre med pepper.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.