Høstsuppe med kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Ingredienser

  • 1 l kyllingbuljong (utblandet)
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 stk gulrot i små biter
  • 100 g sellerirot i små biter
  • 1 stk hakket løk
  • 100 g grønn squash i terninger
  • 100 g aspargesbønner
  • 100 g grovrevet grønnkål eller spinat
  • 2 ss hakket frisk gressløk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
208kcal
Fett
2.1g
Protein
39.4g
Karbohydrater
5.4g
Jern
4.8mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Kok opp kyllingbuljong og legg i kylling skåret i passe store suppebiter. 

2. Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett å legge i grønnsakene etter hvert som du har stelt dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.

3. Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.