Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helgrillet indrefilet av svin med bakt nypotetsalat

Grillet indrefilet av svin med nypotetsalat

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 435 kcal
Fett 16.2 g
Protein 36.7 g
Karbohydrater 31.1 g
Jern 4.5 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevares saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til indrefiletens gode, milde smak.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat:

  • 1 kg nypotet
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 1 pk ruccula (à 70 g)
  • 150 g soltørkede tomater
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 435 kcal
Fett 16.2 g
Protein 36.7 g
Karbohydrater 31.1 g
Jern 4.5 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server skiver av indrefilet med nypotetsalat.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 24.04.2024 16:58:41