Grønnsaksuppe med kylling

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Lag deg en deilig, varm grønnsaksuppe med kylling. Den er ferdig på få minutter.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet i strimler
  • 1 l vann
  • 2 stk gulrot
  • ca. 34 stk purre
  • ca. 150 g kålrot
  • ca. 100 g sellerirot
  • 1 stk hønsebuljongterning , evt. grønnsaksbuljongterning
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss hakket, frisk kruspersille (kan sløyfes)
Vis næringsinnhold
Energi
165kcal
Fett
1.4g
Protein
26.4g
Karbohydrater
8.9g
Jern
1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skrell grønnsaker og del dem i små terninger. Skjær kyllingfilet i små strimler.
  2. Kok opp vann og salt. Ha i grønnsakene og kok i noen minutter til de er møre.
  3. Tilsett kyllingstrimler når grønnsakene nesten er kokt.
  4. Smak til med buljong og eventuelt litt salt og pepper. Ha gjerne litt hakket persille over suppen ved servering.

 

Server gjerne med brød eller flatbrød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.