Grønnsaksfylte pannekaker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Pannekaker fylt med fargerike grønnsaker er både fristende og smakfullt, og veldig sunn hverdagsmat. Tilsett eventuelt strimlet kylling- eller svinekjøtt med grønnsakene for en variasjon.

Ingredienser

Pannekakerøre:

  • 4 stk egg
  • 3 dl hvetemel
  • 12 ts salt
  • 5 dl melk

Wokgrønnsaker:

  • 1 stk rødløk
  • 1 båt hvitløk
  • 12 stk brokkoli
  • 12 stk grønn squash
  • 1 stk vårløk
  • 2 stk gulrot
  • 1 ss revet frisk ingefær

litt salt og pepper

  • 2 ss margarin til steking
Vis næringsinnhold
Energi
480kcal
Fett
14.6g
Protein
28.3g
Karbohydrater
54.8g
Jern
4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Lag pannekakerøre og la den svelle ca. 15 minutter.

2. Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler. Wok grønnsakene i litt olje i wok eller stor stekepanne til de er så vidt møre.

3. Stek pannekakene. Legg på godt med grønnsaker og rull pannekakene sammen. Server dem straks.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.