Grønn suppe med svinekjøtt

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med frosne erter tryller du fram en smakfull suppe i løpet av få minutter. Med strimler av svinekjøtt og godt brød blir det et fullt måltid.

Ingredienser

  • 500 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 500 g frosne erter
  • 4 dl kjøtt- eller hønsebuljong (utblandet)
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 boks hermetiske maiskorn, liten boks med paprikabiter
  • 4 skive ferskt brød
Vis næringsinnhold
Energi
307kcal
Fett
28.42g
Protein
46.82g
Karbohydrater
25.02g
Jern
4.49mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Stek kjøtt på høy varme i margarin/olje i en stekepanne. Krydre med salt og pepper. Sett til side.
  2. Kok opp erter og buljong og kjør suppen glatt med stavmikser eller i foodprosessor. Smak til med salt og pepper. Tilsett litt mer vann eller buljong om nødvendig.
  3. Fordel kjøtt og mais/paprika i suppeskåler og hell suppen rundt. 

Server med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.