Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Brokkoli- og ertesuppe med torsk

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss margarin
  • 8 dl fiskekraft eller fiskebuljong
  • 400 g frosne erter
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Suppe:

Topping:

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Torsk er en ypperlig matfisk som er lett å lykkes med. Sammen med denne suppen, og toppet med syltet rødløk, har du et spennende og litt annerledes måte å servere torsken på. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. brokkoli
  • 2 ss margarin
  • 8 dl fiskekraft eller fiskebuljong
  • 400 g frosne erter
  • 1 dl matfløte
  • 1 stk. rødløk
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss sukker
  • 1 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss hakket frisk gressløk

Suppe:

Topping:

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 13:47:51