Grillet ytrefilet av svin i skiver

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillmat nesten uten fett, slik grilles den for å bli saftig!

Ingredienser

  • 800 g ytrefilet av svin i skiver
  • 2 ss olje
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
264kcal
Fett
9.61g
Protein
44.43g
Karbohydrater
0.23g
Jern
1.48mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Start med å pensle ytrefilet med olje. Krydre med salt og pepper. 
  2. Grill i 3 til 5 minutter på hver side på medium varm grill.

Grillet ytrefilet smaker godt med eksotisk grillsaus og grønn salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.