Grillet torsk i folie

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Deilige små forundringspakker lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3.

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 1 stk løk
  • 2 stk gul paprika
  • 2 stk rød paprika
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 800 g torskefilet , i stykker á 200 g
  • 3 ss romtemperert smør
  • 2 ss finhakket frisk timian eller bladpersille
  • 14 ts salt
  • 14 ts grovkvernet pepper
Vis næringsinnhold
Energi
241kcal
Fett
4g
Protein
38g
Karbohydrater
11g
Jern
1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Rens løk og paprika. Kutt grønnsakene i grove biter og fordel dem utover på ark med aluminiumsfolie. Krydre med litt salt og pepper.

Bruk gjerne andre grønnsaker du liker, husk bare å kutte dem i jevne biter. Bruker du en grønnsak som trenger litt ekstra koketid, kan du kutte denne i mindre biter slik at du får en jevn grilling av grønnsakene.

2. Legg torskefilet på toppen av grønnsakene. 

3. Bland sammen smør, urter, salt og pepper. Smør urtesmøret på fiskestykkene. Pakk aluminiumsfolien sammen og legg pakkene på grillen til grønnsakene er møre, og fisken er dampet ferdig, 5-6 minutter. 

Vær forsiktig når du løfter pakkene av grillen, slik at fiskekraften inni ikke renner ut.

Server grillet torsk i folie med kokte eller ovnsbakte poteter og en frisk salat. 

 

Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage grillpakker med torsk.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.