Grillet skinkebiff med fylt avokado

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Skinkebiff er mager grillmat. Server skinkebiffen med grillet avokado fylt med  mango og chili, og du har et sunt, friskt og krydret grillmåltid.

Ingredienser

  • 600 g skinkebiff i skiver
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ss flytende margarin , til steking

Fylt avokado:

  • 2 stk avokado
  • 1 stk mango , i terninger
  • 1 stk finhakket rød chili
  • saften av 1 stk lime
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss finhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
397kcal
Fett
24.2g
Protein
34.5g
Karbohydrat
8.7 g
Jern
1.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Krydre skiver av skinkebiff med salt og pepper. Pensle skivene med olje og grill i 2-3 minutter på hver side, på direkte varme.

2. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

3. Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter.

Server grillet skinkebiff med fylt avokado.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.