Grillet avokado med mango og chili

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Gode grilltilbehør får en ikke nok av. Prøv denne avokadovarianten med mango og chili – sunt, hot & spicy! Passer perfekt til lyst kjøtt av kylling og svin.

Ingredienser

  • 4 stk avokado
  • 1 stk mango i terninger
  • 1 stk finhakket rød chili
  • Saften av 1 stk lime
  • 1 ss olje
  • 3 ss finhakket frisk koriander
Vis næringsinnhold
Energi
267kcal
Fett
23g
Protein
3g
Karbohydrat
9 g
Jern
1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.

Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

2 Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.