Formsterk svinebiff

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Ytrefilet av svin i fine skiver blir til saftige biffer i denne oppskriften. Hot salsa over grønnsakene gir ekstra smak og varme, og om ikke de er nok, så stekes biffene med masse pepper!

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin , i skiver
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 ss peppermiks

  • 1 stk grønn squash , i terninger
  • 1 stk gul paprika , i terninger
  • 1 stk aubergine , i terninger
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 boks salsa
Vis næringsinnhold
Energi
521kcal
Fett
15.6g
Protein
44.7g
Karbohydrater
44.7g
Jern
4.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek grønnsakene i en kasserolle til de er myke. Ha dem over i ildfast form og hell over salsa.

2. Brun biffene raskt på sterk varme. Ha på krydder og legg dem over grønnsakene i formen.

3. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 25 minutter.

Server med grovt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.