Foliebakte kyllingfileter på grillen

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Marinerte kyllingfileter kan gjerne pakkes inn i folie og bakes på grillen. Server gjerne som selskapsmat sammen med fargerik frukt.

Ingredienser

  • 6 stk kyllingfilet

Timian og basilikummarinade:

  • 1 dl olje
  • 1 ss vineddik
  • 112 ss frisk timian
  • 112 ss frisk basilikum
Vis næringsinnhold
Energi
289kcal
Fett
16.3g
Protein
35.7g
Karbohydrater
0.2g
Jern
0.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

 

  1. Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose sammen med kyllingfilet og bland godt. La posen ligge i kjøleskapet fra 1/2 - 3 timer.
  2. Ta filetene opp av marinaden. Krydre dem med salt og pepper og pakk dem inn i aluminiumsfolie.
  3. Legg pakkene på grillen. Snu dem et par ganger. Tiden varierer med varmen på grillen.

Server kyllingfiletene med frisk frukt eller en god salat.

 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.