Fiken i spekeskinke

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En enkel middelhavsinspirert forrett, perfekt for varme sommerdager.

Ingredienser

  • 150 g spekeskinke i tynne skiver
  • 8 stk frisk fiken delt i to
  • 14 ts grovmalt pepper
Vis næringsinnhold
Energi
158kcal
Fett
4.58g
Protein
12.22g
Karbohydrater
18.15g
Jern
1.13mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Legg opp fiken og spekeskinke på fire tallerkener og dryss over litt grovmalt pepper. 

Serveres sammen med for eksempel melbatoast eller ristet loff.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.