Fersk suppe med svinekjøtt

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

En deilig og varmende suppe på en kjølig dag slår aldri feil! Strimlet svinekjøtt egner seg utmerket sammen med masse deilige grønnsaker.

Ingredienser

  • 600 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 112 l kjøttbuljong (utblandet)
  • 200 g gulrot
  • 1 stk blomkål
  • 4 stk vårløk
  • 200 g grønn frisk asparges
Vis næringsinnhold
Energi
218kcal
Fett
3.4g
Protein
37.6g
Karbohydrater
8.7g
Jern
2.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i strimler, og gulrøttene i skiver. Kok opp buljongen og la kjøttet og gulrøttene trekke ca. 5 minutter i buljongen.
  2. Del blomkålen i små buketter, skjær vårløken i ringer og del aspargesen i to hvis de er store.
  3. Ha grønnsakene i og la det trekke ca 10 minutter.

Serveres med godt brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.