Eple- og rødløksalsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Piff opp måltidet med en syrlig eple- og rødløkssalsa. Et godt tilbehør til grillmat, svinekjøtt, kylling og kalkun.

Ingredienser

  • 1 stk rødløk
  • 2 stk eple
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss rødvinseddik (kan sløyfes)
  • 3 ss finhakket frisk kruspersille
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
80kcal
Fett
2.9g
Protein
0.8g
Karbohydrater
11.2g
Jern
0.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Rens og skjær rødløk og eple i tynne skiver. 

2. Bland olivenolje, rødvinseddik og persille til en dressing, smak til med salt og pepper.

3. Hell dressingen over løk og epler. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.