Eple- og rødbetsalsa

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne salsaen er både frisk og fargerik. Kombinasjonen av jordlige smaker fra rødbeter sammen med den syrlige smaken fra eple og sitron, er en perfekt match. Server til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.

Ingredienser

  • 100 g syltede rødbeter
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk grønt eple
  • 3 stk vårløk
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • 1 båt revet hvitløk
  • saft og skall fra 12 stk sitron
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 20 g spirer
Vis næringsinnhold
Energi
47kcal
Fett
0.2g
Protein
1.2g
Karbohydrater
9.1g
Jern
0.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Kutt rødbete, stilkselleri og eple i små terninger og vårløk i tynne skiver. Ha det i en bolle sammen med persille og hvitløk.

2. Smak til med sitron, salt og pepper.

Dryss over spirer ved servering. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.