Dansk rugbrød med pastrami, løk og pepperrotkrem

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Dette er godt når du vil ha en rask blings, men likevel ha det lille ekstra. Danskene kan rugbrød og pålegg.

Ingredienser

  • 12 skive løvtynn pastrami
  • 2 skive grovt rugbrød
  • 10 g smør
  • 12 blad ruccula
  • 12 stk rødløk i skiver
  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss pepperrot på tube
Vis næringsinnhold
Energi
296kcal
Fett
17.16g
Protein
18.55g
Karbohydrater
16.65g
Jern
2.27mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Ha smør og salat på en skive rugbrød.

2. Legg over rikelig med pastrami og rød løk

3. Rør sammen rømme med pepperrot fra tube. Hell dressingen over.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.