Club sandwich

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Club sandwich er en lunsjklassiker. Stekt kalkunfilet, sprø salat og frisk tomat gir to lag deilig pålegg mellom tre skiver.

Ingredienser

  • 200 g kalkunbiff , evt. kylling-/ kalkunpålegg
  • 1 ss olje
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper
  • 6 skive brød
  • 2 ss lettmajones
  • ca. 2 ss dijonsennep
  • ca. 12 pk crispisalat
  • 2 stk tomat , i skiver
  • 6 stk sylteagurk, hel , delt i to
  • 12 stk rødløk , i tynne skiver
Vis næringsinnhold
Energi
609kcal
Fett
13,3g
Protein
49,7g
Karbohydrater
65,85g
Jern
5,75mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek kalkunbiff i skiver i olje i en panne/ på grill, 2-3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

2. Rist brødskiver lett i en en panne/ på grill. Smør skivene med majones og sennep. 

3. Legg kalkun, salat, tomat, rødløk, sylteagurk og brød lagvis.

Erstatt gjerne kalkunbiff med kyllingfilet eller pålegg av kalkun/ kylling.

4. Tre to spyd gjennom skivene og del sandwichen på midten.

Club sandwich smaker ekstra godt med stekte potetbåter og hjemmelaget ketchup.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.