Chiliwok med renskåret svinekjøtt

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Raskt, magert og fantastisk godt. Renskåret svinekjøtt kan du spise med verdens beste samvittighet.

Ingredienser

2
Porsjoner
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 pose wokgrønnsaker ferske eller frosne
  • ca 100 g sukkererter
  • ca 3 ss søt chilisaus
  • 1 ts sesamfrø
Vis næringsinnhold
Energi
389kcal
Fett
17.9g
Protein
41.4g
Karbohydrater
7.5g
Jern
2.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Fres kjøttet i to omganger, 2-3 minutter på sterk varme. Ta det ut av woken.

2. Fres grønnsakene. Tilsett sukkererter og chililsaus og kok raskt opp. Dryss over sesamfrø.

Server straks med kokt ris som tilbehør

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.