Chili- og limekylling med pasta

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Tomater og ruccula med dressing av olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili er herlig følge til kylling og pasta.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet á 120 g
  • 1 ss margarin
  • 8 stk rød cherrytomat , delt i skiver
  • 300 g lasagneplater
  • 1 dl ruccula
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 1 ss kapers
  • revet skall av ca. 12 stk lime
  • 2 stk rød chili
Vis næringsinnhold
Energi
502kcal
Fett
15.8g
Protein
33.8g
Karbohydrater
53.7g
Jern
1.6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

Slik gjør du:

1. Stek kyllingfilet på middels varme i en stekepanne med margarin. Beregn 3-4 minutter på hver side og la dem hvile like lenge. Skjær hver filet diagonalt i 1 cm tykke skiver.

2. Brekk lasagneplater i store biter og kok etter anvisning på pakken. Skyll de kokte platene i rennende, kaldt vann og la dem renne godt av seg.

3. Fordel pasta på tallerkener. Legg på kylling, tomater og ruccula. Bland olje, balsamico-eddik, kapers, limeskall og chili og drypp blandingen over retten.

Server med godt brød til.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.