Cæsarsandwich

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfilet
  • 2 ss flytende margarin til steking

salt, pepper og evt. annet krydder

  • 4 stk egg
  • 4 skive grovt brød

Dressing:

  • 3 ss olivenolje
  • 1 båt revet hvitløk

noen dråper worcestershiresaus

  • 3 ss lettmajones
  • 3 ss hvitvinseddik

salt og kvernet pepper

  • 12 stk grønn frisk asparges
  • 12 pk ferdigkuttet salatblanding
Vis næringsinnhold
Energi
550kcal
Fett
31.9g
Protein
46.2g
Karbohydrater
18.1g
Jern
3.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter.  Skjær filetene i skiver.

2. Kok eggene i 7-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.

3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.

4. Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.

5. Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.

Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.