Biffwok med kål og peanøtter

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 4 ss rapsolje
  • 12 stk strimlet kinakål
  • 2 stk revet gulrot
  • 2 ss vann
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss grovt peanøttsmør
  • 112 dl appelsinjuice
  • 3 ss soyasaus
Vis næringsinnhold
Energi
321kcal
Fett
18.6g
Protein
30.8g
Karbohydrat
6.7 g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Ha halvparten av oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter. Stek biffstrimlene i to omganger og ha dem over på en tallerken.
  2. Sett stekepannen tilbake på platen og juster varmen litt ned. Tilsett resten av oljen, kinakål, gulrot og vann. Fres raskt i 1 minutt eller til kålen begynner å falle sammen.
  3. Ha kjøttet tilbake i pannen og tilsett peanøttsmør, appelsinjuice og soyasaus. Bland alt godt og server med en gang!

Server gjerne med nudler eller ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.