Biff med bakte epler

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Sterke opplevelser kan noen ganger være bra og kan fungere som krydder i hverdagen. Her har du en sunn og smaksrik biffrett med bønner og ruccula.  Sitter som ei kule når du vil unne deg et godt og sunt måltid.

Ingredienser

  • 4 stk biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss flytende margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

  • 2 stk eple
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ts malt kanel
  • 1 stk rød chili , hakket

  • 2 boks hermetiske røde bønner
  • 4 båt hvitløk
  • 2 pk ruccula
Vis næringsinnhold
Energi
390kcal
Fett
11.8g
Protein
40.1g
Karbohydrater
29.3g
Jern
3.7mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skrell epler. Del dem i to og fjern kjernene. Legg eplene i en ildfast form og ha på olje, kanel og chili. Sett formen i ovnen og stek på 200 °C i 15 minutter.
  2. Krydre biffene, og stek dem på middels varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek videre til rosa kjøttsaft pipler frem på andre siden. Da er de medium stekt.
  3. Ha bønner og hvitløk i en kasserolle. Varm opp og tilsett ruccula når det er varmt.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.