Asiatisk omelett

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Omelett er både rask og enkel mat og kan fylles med all verdens spennende råvarer. Her har vi valgt typiske råvarer fra Asia. Nydelig og mettende.

Ingredienser

  • 400 g biffkjøtt i strimler
  • 6 stk egg
  • 200 g østerssopp
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 boks bønnespirer
  • 2 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 1 dl vann
  • 12 ts salt
Vis næringsinnhold
Energi
362kcal
Fett
19.7g
Protein
42.3g
Karbohydrat
4.3 g
Jern
5.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær sopp i skiver. Stek biffstrimler sammen med sopp til det har fått en gyllen farge. Ha på bønnespirer og østerssaus. La alt steke videre i ca. 1 minutt.
  2. Bland egg sammen med vann og salt. Ha eggeblandingen i en varm stekepanne. Rør noen ganger med en stekespade. Når omeletten begynner å stivne, kan du tilsette fyllet på den ene halvdelen. 
  3. Brett over den andre halvdelen og la omeletten steke videre i ca. 2 minutter. 

Server gjerne med brød og en salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.