Asiatisk kålsalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En god kålsalat er supergodt tilbehør. Her har du en frisk asiatiskinspirert variant med koriander, soyasaus og ingefær. Passer perfekt til lyst kjøtt av kalkun, kylling og svin.

Ingredienser

  • 14 stk finsnittet rødkål
  • 12 stk finsnittet nykål, sommerkål
  • 1 stk grovrevet grønt eple
  • 1 stk rødløk , i tynne skiver
  • 2 ts finhakket frisk koriander
  • 1 ss riseddik
  • 12 ts sesamolje
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts finhakket frisk ingefær
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
Vis næringsinnhold
Energi
85kcal
Fett
2g
Protein
5g
Karbohydrat
9 g
Jern
2.3mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Rør sammen riseddik, sesamolje, soyasaus og ingefær til en dressing. Krydre med salt og pepper.

2. Bland kål, eple, løk og koriander. Hell dressingen over grønnsakene og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.