Asiatisk eggerull

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Avansert
Tid
Under 20 min

Denne asiatiske eggerullen er helt herlig, og kan spises som en egen rett, eller som små munnfuller. Litt mer avansert enn en vanlig omelett.

Ingredienser

  • 6 stk egg
  • 12 ts salt
  • 2 stk vårløk
  • 1 stk rød chili eller grønn chili
  • 12 stk gulrot
  • 14 stk rød paprika
  • 2 skiver kokt skinke
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Vis næringsinnhold
Energi
160kcal
Fett
11.15g
Protein
11.9g
Karbohydrater
2.35g
Jern
2.15mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Finkutt gulrot, paprika, vårløk og skinke. Rens chili for frø, og finhakk chili.
  2. Visp sammen egg og salt i en bolle. Bland grønnsakene og skinken inn i eggeblandingen.
  3. Varm en stor stekepanne til middels varme, ha i olje og hell over eggeblandingen.
  4. Lag denne som en omelett i starten, hvor du drar røren mot midten. På slutten av steketiden skal du bruke en stekespade og rulle den tett sammen til en rull. Pass på at eggene har satt seg før du tar den av pannen.
  5. Del eggerullen i biter eller server den som den er. Pynt med gressløk. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.