Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Under 20 min

Dropp sausen! Denne svinefileten er fylt med god smak. Aprikosfylt svinefilet med grillet asparges passer ypperlig om du vil unne deg noe sunt og godt på grillen.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i skiver
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts salt
  • 12 ts pepper

  • 20 stk grønn frisk asparges

Aprikosfyll:

  • 1 dl grovhakkede mandler
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss grovhakket frisk rosmarin
  • 12 stk tørket aprikos
  • 2 ss flytende honning
Vis næringsinnhold
Energi
396kcal
Fett
19.4g
Protein
38.3g
Karbohydrater
14.7g
Jern
2.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Rist mandler i en varm panne med olje. Tilsett rosmarin og tørket aprikos, og stek i to minutter. Ta pannen av platen og tilsett honning.

2. Skjær en lomme i svinefileten, og fyll med aprikosblandingen. Pensle filetene med olje, og krydre med salt og pepper. Brun filetene raskt på begge sider og grill dem videre på medium varme i 3-5 minutter.

3. Rens og skrell asparges, og grill dem i ca. 2 minutter.

Server aprikosfylt svinefilet med grillet asparges.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.