Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tilslørte grønnsaker

Tilslørte grønnsaker

Ingredienser

porsjoner
  • ca 300 g kokt skinke eller rester av kylling, svin eller annet kjøtt
  • ca 400 g ferdigkuttet grønnsaksblanding , gjerne rester

Hvit saus:

  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 0,5 l melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med rester av grønnsaker, hvit saus og litt skinke har du en nydelig og rask middag på bordet på rekordtid, og bidrar samtidig til mindre matsvinn.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca 300 g kokt skinke eller rester av kylling, svin eller annet kjøtt
  • ca 400 g ferdigkuttet grønnsaksblanding , gjerne rester

Hvit saus:

  • 2 ss smør eller margarin
  • 3 ss hvetemel
  • 0,5 l melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

For å spare tid kan du bruke hvit saus fra pose eller glass. Retten kan også gratineres i ovnen. Da har du grønnsakene i en ildfast form og heller sausen over. Har du litt osterester kan du rive dem og lage ostesaus. Gratiner i ovnen på 220 °C i ca 10-12 minutter, eller til grønnsakene er gjennomvarme og sausen gyllen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB14 25.04.2024 17:03:56