Texmexspyd

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En enkel og krydret rett for hele familien. Enkel å tilberede, enkel å grille og enkelt å få barna til å spise.

Ingredienser

  • 400 g ytrefilet av svin i biter
  • 200 g fersk chorizopølse i biter
  • 1 stk rød paprika i biter
  • 2 stk maiskolbe i biter
  • 1 stk rødløk i båter
  • 1 dl olje
  • 1 pose tacokrydder
  • 4 stk grillspyd

Slik gjør du

  1. Tre kjøtt og grønnsaker vekselvis på spyd. Ikke lag spydene for tette, da blir ikke kjøttet ordentlig stekt.
  2. Rør sammen krydder og olje, og pensle spydene.
  3. Grill spydene på alle sider i ca. 10 minutter til sammen. Snu dem flere ganger underveis.
  4. Server med salsa og nachos.
Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.
 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.