Svinekoteletter med varm bønnesalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Svinekoteletter er en middagsfavoritt for mange, og super hverdagsmat. Her er kotelettene servert med en varm bønnesalat - raskere går det vel knapt an å ha middag på bordet. 

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Bønnesalat

  • 1 boks salatbønner
  • 1 boks maiskorn
  • 1 stk grovhakket grønn paprika
  • 20 g kryddersmør

Slik gjør du

  1. Hell vannet av bønner og mais og bland sammen med grovhakket paprika. Varm opp i gryte til alt er gjennomvarmt.
  2. Brun kotelettene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 min.
  3. Legg en skive kryddersmør på kotelettene før servering.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.