Svinekoteletter med surkål, bacon og persille

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Svinekoteletter er super hverdagsmat fordi du kan variere så mye du vil med tilbehøret. Her har vi gjort det enkelt og godt, med stekt bacon og hakket persille i surkålen.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Tilbehør

  • 1 pk ferdigkokte poteter
  • 1 ss margarin til steking
  • 150 skive bacon i terninger
  • 1 pose surkål
  • 1 bunt bladpersille

Slik gjør du

  1. Varm potetene etter anvisning på pakken.
  2. Stek baconterninger i en varm gryte med margarin til det er sprøtt. Tilsett surkål og varm opp. Ha i grovhakket bladpersille rett før servering.
  3. Brun kotelettene raskt i varm panne og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.