Svinekoteletter med sesamfrø

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

“Kotelettbiffer” får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 2 ts olje til pensling
  • 4 ss sesamfrø
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 2 stk rød paprika i strimler (evt. gul og rød)
  • 1 stk rødløk i tynne båter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g ruccula
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 14 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Skjær bort ben og fett på koteletten.

2. Ha sesamfrø på en tallerken. Pensle kotelettene med litt olje og trykk dem ned i sesamfrø.

3. Stek kotelettene ca. 2 minutter på hver side og etterstek i 3-4 minutter til de er gjennomstekte.

4. Bland sammen alle ingrediensene til salaten og smak til med rødvinseddik, salt og pepper.

Server gjerne med ris eller brød.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.