Svinekoteletter med kremet kinakål

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Kinakål er en av de grønnsakene som virkelig kommer til sin rett når den varmebehandles! Som akkompagnement til stekte svinekoteletter er samspillet perfekt!

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss margarin
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Kremet kinakål

  • 1 stk kinakål
  • 1 pose carbonarasaus
  • 1 pk brødkrutonger
  • 20 stk sorte oliven

Slik gjør du

1. Brun kotelettene raskt i varm panne, 2-3 minutter på hver side og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

2. Kok sausen etter anvisning på pakken. Skjær kinakål i strimler og vend inn i sausen.

3. Strø brødkrutonger og oliven over rett før servering.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.