Svinekoteletter med hot kålsalat

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Koteletter av svin med hot kålsalat er en rask og superenkel rett som smaker både er sterkt og godt.

Ingredienser

  • 4 stk kotelett av svin
  • 2 ss olje , til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

  • 1 stk liten hodekål
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk grønn chili
  • 2 ts spisskummenfrø

Slik gjør du

Du trenger: Koteletter av svin, hodekål, rødløk, rød chili, grønn chili, spisskummen, olje, salt og pepper. 

1.  Skjær noen hakk i fettranden på kotelettene, da blir det lettere å steke dem jevnt. Krydre kotelettene med salt og pepper.

2. Brun kotelettene på sterk varme i en stekepanne med margarin, 2-3 minutter på hver side. La kotelettene ettersteke på svakere varme i ca. 5 minutter. 

 

Her kan du se MatPrat TV: Slik steker du kotelett.

3. Skjær hodekål og rødløk i strimler.  Rens chili og skjær den i skiver.

Chili er normalt spisse i formen og kan variere i lengde, farge og ikke minst styrke. Del chili i to på langs, fjern stilk, frø og skillevegger, og skjær den opp i skiver. Bruk gjerne engangshansker når du renser chili.

4. Fres chili og spisskummen raskt i en stekepanne med litt olje. Ha strimler av hodekål og rødløk i pannen og fres til grønnsakene er møre, 4-5 minutter.

Server stekte koteletter av svin med hot kålsalat. Kjempegodt!

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.