Svinekjøtt med kinesisk vri

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Dette er den superenkle veien til de kinesiske smaker. Få ingredienser og mye smak!

Ingredienser

  • 2 stk svineschnitzel
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 glass ferdig sweet and sour saus à 400 g
  • 1 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 1 pose boil-in-bag ris

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær snitzel i 1 cm tykke strimler. Stek dem i en stekepanne. 
  3. Skjær paprika i biter (2 x 2 cm). Når strimlene begynner å se ferdig stekt ut, ha i paprikabitene og la dem steke med i 1 minutt. Ha i sweet and sour saus og ananas og la alt koke i 1 minutt. 

 Server med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.