Svinegryte med karri, ananas og epler

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne gryten med kjøttdeig av svin inneholder karri. Det er en krydderblanding som består av mange sterke og aromatiske kryddere. Karri er et av de vanligste krydderblandingene i verden og stammer fra det indiske kjøkken.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje , til steking
  • 1 stk eple , i båter
  • 1 stk rødløk , i båter
  • 3 ts karri
  • 1 boks hermetisk ananas, finskåret
  • 1 beger crème fraîche orginal, 35 %

  • 200 g basmatiris

Slik gjør du


Du trenger: Kjøttdeig av svin, rødløk, eple, crème fraîche, karripulver, hermetisk finskåret ananas, olje, salt og pepper.

1. Kok ris som anvist på pakken.

2. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i eple og rødløk, og fres et par minutter.

3. Tilsett karri og la det frese. Ha i hermetisk ananas, og kok i et minutt. Rør inn créme fraîche tilslutt.

Server gryten med ris, og eventuelt salat.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.