Svinebiff med sennep- og aprikossaus

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Renskåret svinekjøtt er anvendelig og rask mat med mange variasjonsmuligheter. Og med denne søt-sterke sausen til, har du en knallgod middag i løpet av få minutter.

Ingredienser

  • 150 g renskåret svinekjøtt fra flatbiff eller filet
  • 2 ts dijonsennep
  • 2 ss rødvinseddik
  • 2 ss aprikossyltetøy
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 2 ss olje til steking
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

1. Skjær kjøttet i ca. 1 cm tykke skiver.

2. Visp sammen sennep, rødvinseddik, aprikossyltetøy og hvitløk i en skål.

3. Varm oljen i en stekepanne og stek kjøttet ca. 3 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

4. Hell over aprikos- og sennepsblandingen og senk varmen. Legg på lokk og la svinebiffen surre seg ferdig, ca. 3-4 minutter. Løft kjøttet ut av pannen og legg det over på en tallerken. Smak til sausen til med litt salt og kvernet pepper om nødvendig.

Server med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.