Svin- og brokkoligrateng

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Kjøttdeig av svin er et godt utgangspunkt for mange raske og smakfulle middager. Denne gratengen er rask å forberede, og får steke i ovnen mens du hjelper ungene med leksene.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 800 g kjøttdeig av svin
  • 2 stk egg
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 400 g frossen brokkoli
  • 2 pose bretagnesaus
  • 2 dl revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 220 °C. 

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje.
  2. Legg brokkoli utover i en ildfast form. Ha over den ferdigstekte kjøttdeigen.
  3. Lag saus etter anvisning på posen. Ta kjelen av platen og visp inn egg.
  4. Hell sausen over i formen og dryss over revet ost.
  5. Stekes i ca. 20 minutter til osten er smeltet og blitt gyllen.

Server med brød eller poteter, og du har et flott og fullverdig måltid.

Grønnsakene kan byttes ut med det du har for hånden, og suppleres med kokt makaroni eller en spagettirest.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.