Sursøt svinegryte Szechuan

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Det er lov å jukse litt! Med svinekjøttdeig og en god saus på glass tryller du frem en deilig kinesisk gryterett på få minutter. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 glass Szechuan ferdig sweet and sour saus
  • 1 stk rød paprika i biter
  • 1 stk løk i båter

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin/olje. Stek løk og paprika i biter sammen med kjøttdeigen i 2-3 minutter.
  2. Tilsett Szechuan Sweet & Soursaus og la det koke et par minutter.

Serveres med ris.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.