Stekt juleskinke med potetstappe

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Juleskinke er super mat å ty til i en travel førjulstid. Server den varm eller kald sammen med smørdampede grønnsaker og potetmos. Et godt tips er å røre inn et par skjeer god sennep i potetstappa. 

Ingredienser

  • 400 g juleskinke , i skiver
  • 2 stk eple ,i båter
  • 1 stk rødløk , i båter
  • 1 stk brokkoli , i små buketter
  • 2 ss margarin
  • 1 pose potetmospulver
  • 1 ss grov sennep
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du


Du trenger: Juleskinke, epler, rødløk, brokkoli, margarin, potetmospulver, sennep, salt og pepper.

 

1. Stek eple, rødløk og brokkoli i en panne med margarin, krydre med salt og pepper. Legg i skinkeskiver og stek til grønnsakene er møre og skinken har fått en gyllen farge.

2. Lag potetmos etter anvisning på posen. Rør inn sennep når du rører mosen luftig.

Lag gjerne potetstappe fra bunnen av. Del poteter i små biter og kok dem i usaltet vann til de er møre. Stapp dem og tilsett en smørklatt, litt melk, salt og pepper.

En rask rett som setter deg i en lett julestemning er nå ferdig. 

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.