Spinatomelett med røkelaks

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En porsjonsomelett er superraskt å lage. I løpet av få minutter og uten særlig matlaging har du varm mat å spise. Godt måltid!

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 2 ss frossen spinat
  • 12 stk strimlet vårløk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 1 ss margarin , til steking
  • 50 g røkelaks

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg, spinat og vårløk.
  2. Smelt margarin i stekepannen til det freser. Hell eggemassen i pannen, og skyv den inn mot midten slik at den flyter ut til sidene. Brett omeletten dobbelt og hvelv den over på en tallerken.
  3. Rull sammen røkelaksskive til en rose og legg den sammen med omeletten.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.