Spekebaguett

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Baguette fylt med fenalår og en salat basert på Waldorf-salat.

Ingredienser

  • 6 skive fenalår
  • 2 stk baguette
  • 100 g kinakål
  • 200 g frisk ananas
  • 200 g grønne druer
  • 2 stk stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 212 dl majones
  • 1 dl stivpisket kremfløte

Slik gjør du

  1.  Del en baguett i 15-20 cm lange deler. Skjær et snitt nesten gjennom.
  2. Lag salat ved å blande finsnittet kinakål og ananasbiter, halve druer, stilkselleri i biter, valnøtter, lettmajones og stivpisket fløte.
  3. Fyll hver baguette med tynne skiver av fenalår og salat.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.